? ??????????????Miss Daisy? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??30 Grabs Today. 14199 Total Grabs. ?????
?Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????We could Be Dreaming? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??23 Grabs Today. 4092 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, September 29, 2011

PESTA KONVO

27 hb baru ni, berkesempatan untuk gi lepak2 kat majlis konvo UKM kat Bangi...masa tu ada konsert Sofaz dan al -maulid....nak dekat tgk pon tak boleh, Hadif kecut perut kuat sgt bunyi speakernya...haha....kebetulan member asben ada buka booth jualan asam jeruk kat situ dan asben adalah tumpang produk dia...kemeriahan taklah meriah sgt..kira parking pon taklah berebut...mungkin konvo ni utk student master, aku pon tak berapa tau sbb aku bukan study kat sini...nak pegi sgt pesta ni sbb dah kat 10 tahun tak pergi...sambil2 bawa anak2 tgk bior ada semangat nak belajar jadik cendikiawan...aminnn....

Gerai baju pon tak ada rasa nak membeli
(dari kiri: MIL, BIL, Dr Radzani, Asben )


ni la booth yg jadik idaman bdk 2 org ni...


naeimi npk tinggi..silap2 djh 6 mendongak mama tgk dia nti...


kurang sopan tol makan tepi jalan....haha


::Moral of the story : ambil lah masa bersama keluarga utk sentiasa harmoni dan bahagia.....::

4 YANG MELAPORKAN:

atty's said...

dah lama rasanya tak g pesta konvo ukm.walupun dkt je ngn umah..

Rozita said...

hehe.. laki ko punya la duduk sopan tp ko pulak..

eh sblm ni aku x leh nak komen la nape ek..?

Lyn said...

Ita - tu lah ita oii...dunia kian terbalik..ahaa

bukan ke sebelum ni ko ada komen mehh?

Lyn said...

Atty - Rasa nk pegi pon sbb asben ada share booth kat situ...kalu x x g rasanya...hehehe